ADVERTISEMENT

Highwire har sammen med vennerne på bureauet You Itch I Scratch produceret film for vinduesgiganterne fra Velux. Her er en lille smagsprøve hvor børn forsøger sig med isklumper, i forsøget på at smadre et såkaldt fladtagsvindue.

 

Danske Bobles lancerer dem selv internationalt med denne brand-film til sociale medier og in-store visinger. Frederik Konradsen leverer musikken.

En film skal kunne mærkes i maven og stimulere øjnene. Det var i hvert fald planen med det her projekt for Google, som viser hvor meget kærlighed der kan være i vores menneskelige relationer. Og så har vi selvfølgelig også sneget et par enkelte dyr ind, det er vel en Highwire-produktion. 

One of our international films for Vølund displaying their contribution to the world’s most effective and eco-friendly incineration plant.

A part of a series of film made for Babcock&Wilcox Vølund.


En smagsprøve på hvad der bliver til en af verdenshistoriens længste timelapse-film. Highwire har udviklet en teknik der sikerer både stabilitet over meget lang tid samt en billedopløsning som giver muligheder for at komme helt tæt på.


I forlængelse af vores samarbejde med Sort Sol er her en lille teaser for bandets tour i 2013.


En enkelt film fra vores flerårige samarbejde med hotel og konferrencekæden Comwell. Her skal vi en tur i spa’en.


Pernille Valentin styrer denne række af informationsfilm med hård hånd når hun malerisk beskriver hvad der for eksempel sker med vindfølsomme køretøjer på broen midt under en orkan!


En smagsprøve på en effektfuld og lidt skræmmende kampagne for Hope.dk om unge pårørende til voksne alkoholikere.


Et lille tv-spot til TV2 instrueret af Jacob Kofler. Filmen er skudt midt på Strøget i København.


Michael Abel har instrueret denne lille perle af en promo for Iselin C. Hermanns bog Domino.

Her er en kort bid af Novos store projekt “Min Anden Ungdom”, som i en uformel ramme skabte opmærksomhed på udfordringerne for kvinder i overgangsalderen.