CORPORATE

Danske Bobles lancerer dem selv internationalt med denne brand-film til sociale medier og in-store visinger. Frederik Konradsen leverer musikken.

En smagsprøve på hvad der bliver til en af verdenshistoriens længste timelapse-film. Highwire har udviklet en teknik der sikrer både stabilitet over meget lang tid samt en billedopløsning som giver muligheder for at komme helt tæt på.

En film skal kunne mærkes i maven og stimulere øjnene. Det var i hvert fald planen med det her projekt for Google, som viser hvor meget kærlighed der kan være i vores menneskelige relationer. Og så har vi selvfølgelig også sneget et par enkelte dyr ind, det er vel en Highwire-produktion. 

One of our international films for Vølund displaying their contribution to the world’s most effective and eco-friendly incineration plant.

A part of a series of film made for Babcock&Wilcox Vølund.


En enkelt smagsprøve på omkring 100 film skabt for Københavns kommunes iværksætterprogram! Filmene skal inspirere nye iværksættere til at flyve afsted på eventyr.


Highwires Søren Høy har her skabt en række film til Nordisk Råds filmprisuddeling. Dette eksempel er en lille international trailer som skal minde dig om alvoren.


En smagsprøve på hvad der bliver til en af verdenshistoriens længste timelapse-film. Highwire har udviklet en teknik der sikrer både stabilitet over meget lang tid samt en billedopløsning som giver muligheder for at komme helt tæt på.


En smagsprøve på hvad der bliver til en af verdenshistoriens længste timelapse-film. Highwire har udviklet en teknik der sikerer både stabilitet over meget lang tid samt en billedopløsning som giver muligheder for at komme helt tæt på.


Et lille uddrag fra vores film om tilblivelsen af Amager Bakke. En fuld feature dokumentar er klar når byggeriet nærmer sig sin afslutning i 2017.


En del af en stribe film for Google om hvordan man får det optimale ud af Adwords.


Her i denne film for Trygfonden viser den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels rundt i København og drømmer om hvordan der ville se ud hvis det var ham der skulle bestemme! Søren Høy instruerer.


Beskæftigelsesministeriet ønskede en serie som skulle inspirere unge indvandrere til at få et fritidsjob. Popstjernen Ida Corr og skuespilleren Said Chayesteh sagde straks ja til at spille de to hovedroller.


Virksomheden Impreg i det sydlige Tyskland kan skifte et gammelt kloakrør helt uden at grave. Vi fik til opgave at vise hvordan de gør.


Highwire skabte en række film for ler-kreatørerne fra Kaehler. Her fortalte vi om deres fantastiske historie og frem til skabelsen af det topmoderne design som har gjort deres vaser til hamstringsobjekter.


Jacob Kofler producerer og instruerer en international serie af film for Samsungs som præsenterer fremtidens favre teknologi.