NEWS 2016

15:12:2016

doeden_look_web

Vi er ret stolte over at kunne fortælle at Highwire er nomineret i kategorierne “Bedste Børneprogram” og “Bedste content på flere platforme” til årets tv-pris. Det er vores børneserie “Døden og Jeg” der står til prisregn i begge kategorier.

Det er vores 6. nominering uden et eneste trofæ, men vi har pænt gode fornemmelser denne gang. Se om vores forvetninger bliver indfriet den 28. januar hvor prisoverrækkelsen finder sted.

Genopfrisk hukommelsen her: “Døden og Jeg” – Episode 1

02:12:2016

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi netop nu påbegynder et storstilet dokumentar-projekt med DR3 om at portrættere esport i verdensklasse. Det danske hold Astralis er et af de bedste. Det unge hold har ikke mere end et år på bagen, men ambitionerne fejler ikke noget. De vil ikke bare nøjes med at være i verdenseliten, kun det bedste er godt nok. Og med en benhård konkurrence fra et hastigt voksende globalt esportsmarked, bliver det ikke nemt. Se om de klarer det i serien om Astralis fra foråret 2017 på DR3.

31:10:2016

En håndfuld lande kigger med mens vi færdiggør første sæson af Livredderne her i Valby. På den store MIPTV-festival Cannes er interessen større end vi havde regnet med. Tjek denne trailer ud som er lavet til det internationale marked og få en lille fornemmelse for hvad der venter de danske tv-seer i foråret 2017.

02:08:2016

IMG_2300

Efter godt 2 ugers intense optagelser er første sæson af DR Ultras “Livredderne” nu i kassen, takket være en kæmpe indsats af hele det store hold på mere end 30 mand! Her på billedet ankommer en ambulance til Balka strand på Bornholm, hvor hold Rød tager sig kærligt af Julie, som angiveligt har fået et akut ildebefindende 😉

Nu mangler der bare 4 måneders post-produktion før vi endelig kan præsentere vores nye serie. Vi glæder os helt vildt!

05:05:2016

livredder_campa

Highwire og DR Ultra søger børn i alderen 11 – 13 år til en ny spændende programserie: Livredderne! Gennem et hæsblæsende gameshow finder vi Danmarks sejeste livreddere. Og måske er det lige netop dig vi søger! Se mere her.

31:03:2016

Så behøver man ikke vente længere. Tag med os til Califonien i aften når DR Ultra åbner for den nye sæson af Hollywoods Vildeste Dyr.

29:03:2016

Døden_online

“Døden og Jeg” er ikke bare en serie, men et stort online univers, hvor man blandt andet kan begrave sit døde kæledyr på dyrekirkegården. Highwires digitale afdeling har leveret denne multimedielle oplevelse til Danmarks Radio, som bestemt er et besøg værd.

http://www.dr.dk/ultra/assets/doden-og-jeg/#/

 

21:03:2016

Highwire har lavet intro og indpakning til denne serie, som er produceret af produktionsselskabet BLU. Sammen med Fredensborg Modeljernbaneklub skabte vi en aftenstemning i et miniaturelandskab, med fokus på flygtninge og indvandrere. Tak for hjælpen til alle involverede!

Se om det lykkes Asger at hjælpe de seks nye danskere ind på arbejdsmarkedet. De seks programmer sendes på DR2, første gang mandag den 4. april klokken 20.45.

07:03:2016

Her er DRs egen trailer til serien. Se med i aften kl. 20.00!

03:03:2016

Døden_look_Intro

Så er der heldigvis snart premiere på “Døden og Jeg” – vi kan næsten ikke vente længere. På mandag den 7. marts kl.20 løber første afsnit af skærmen som en del af et større tema om Døden på DR Ultra. Læs mere her. https://www.dr.dk/presse/dr-ultra-taler-om-sorg-og-doed-i-boernehoejde

02:03:2016

Seertal_HVD

Alt imens vi venter med tilbageholdt åndedræt på den nye sæson af Hollywoods Vildeste Dyr, genudsender Ultra den første sæson og det er noget børnene kan lide. Presset hviler nu på postproduktionen som kæmper med at få serien færdig til premieren torsdag den 31. marts kl. 19.30 på DR Ultra.

28:01:2016

DR Ultra-vært rykker til produktionsselskab

04:01:2016

Endnu en Highwire-serie er klar til at se dagens lys. Efter en produktionsperiode på omkring et halvt år er vi endelig klar til at vise “Døden og Jeg”, en serie om hvordan man reagerer når ens kæledyr skal dø og man bare er  i dyb sorg.

“Døden og Jeg” følger børn før, under og efter afskeden med deres kæledyr. Vært Nicoline Sharma Rubow snakker med børn om døden, sorgen, men hjælper dem også med at skabe de bedste minder.

Serien bliver sendt på DR Ultra fra uge 10 og frem.