NEWS 2017

16:12:2017

Så skete det igen. Vi er i år nomineret til Årets Børneprogram i forbindelse
med TV-prisen 2018. Det er 7. gang at vi er indlemmet i det fornemme selskab.
Kryds fingre for os den 27. januar, hvor det afgøres i Tivoli Congres Center.

TV-prisen2018

16:12:2017

Efter vores succes med Astralis-dokumentarserien på DR3, er det blevet tid til
endnu en gamer-serie – denne gang til DR Ultra. Serien er i 15 afsnit og følger
et af verdens allerstørste counterstrike-talenter Martin “Stavn” Lund.

Martin er 15 år og er i fuld gang med at finde ud af hvordan livet skal leves.
Samtidig er han fuldtidsgamer og med det talent han er udstyret med, er der
mange forventninger til ham. Følg ham og hans travle hverdag og se om han
formår at leve op til presset i løbet af foråret 2018.

Martin_stavn

17:10:2017

Sammen med vores samarbejderpartner, TrygFonden, har vi udviklet en serie til børn. Serien afvikles mens TV-programmerne “Livredderne” sendes på DR Ultra, men den er optimeret til Instagram hvor den trækker trafik fra DR og hen til TrygFondens Livredderside. Der er 12 afsnit og man kan følge historien her.

https://www.instagram.com/livredderne/

 

26:09:2017

Så er det i dag du kan fange premieren på Livredderne sæson 2 på DR Ultra. Som noget helt nyt lægger DR de tre første afsnit op On Demand, så nu får du for første gang muligheden for at binge Livredderne – eller i hvert fald de første tre episoder. Kig med her:

https://www.dr.dk/tv/se/boern/ultra/livredderne/livredderne-ii/livredderne-ii-ulykken-i-nordskoven-1

Premiere

10:07:2017

Efter endnu en omgang på den nordlige side af smukke Bornholm, er vi nu færdige med at optage endnu en sæson af Livredderne. Anden sæson får premiere på DR Ultra den 25. september og post-produktionen er rødglødende for at få de første afsnit færdige til tiden.

Det har været en virkelig god omgang og alle deltagerne har klaret sig over alt forventning. Og til alle fans af serien, som forventer mere af det samme, kan vi kun sige at I skal gøre jer klar til at blive overrasket. Både indhold og format er justeret, så vi nu kan tilbyde endnu mere Livredning og reality til børn af den bedste skuffe.

Livredderne2

 

22:06:2017

Vores digitale afdeling har været i gang hele foråret. Denne gang handler det om en app som læner sig tæt op af vores serie til Danmarks Radio, Livredderne. Vi har udviklet app’en til børn der gennem leg, spil og sjov skal lære at redde liv og blive forberedt på at steppe op og tage affære når det bliver nødvendigt.

App’en er en produktion fra Highwire Digital og den markerer endnu stor satsning fra os på denne platform, som helt sikkert bliver en af selskabets kerneydelser fremadrettet.

Tjek app’en her:

https://itunes.apple.com/dk/app/livredder/id1230987072?l=da&mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.trygfonden.livredderapp

Tryg_app2

 

08:05:2017

Highwire har sammen med vennerne på bureauet You Itch I Scratch produceret film for vinduesgiganterne fra Velux. Her er en lille smagsprøve hvor børn forsøger sig med isklumper, i forsøget på at smadre et såkaldt fladtagsvindue.

 

27:03:2017

Efter 9 måneders produktion er det nu en realitet. Vores Astralis-serie har endelig set dagens lys, først på dr.tv og i aften klokken 22 på DR3. Tjek traileren herunder og fang fluks det første afsnit på dr.dk her:

https://www.dr.dk/tv/se/astralis/-/astralis-mod-stjernerne-1-3#!

22:02:2017

Astralis_web5

Vores nye serie på DR3 hedder “Til Stjernerne” og handler om esportsholdet Astralis. Det er historien om 5 tapre atleter, deres træner Danny og deres manager Frederik. I løbet af et år spiller spiller holdet sig op i den absolutte verdenselite og det kulminerer med sejren i Eleague Major – verdensmesterskabet i Counterstrike.

Highwire har fulgt holdet tæt i løbet af det sidste år og det kommer der en dokumentarserie ud af deres sendes på DR3. Der bliver nu klippet på højtryk for at blive færdige til udsendelse den 24 april 2017.

Her på billedet ses Highwires udsendte i Kastrup lufthavn sammen med et træt, men stolt vinder-hold.

Læs mere her: http://www.dust2.dk/Nyheder/1596-storstilet-dokumentar-projekt-om-astralis-p-vej