BROADCAST

Vi ❤️ gaming!

Sammen med vores kompisser på DR, har vi udviklet en helt ny gamerplatform – Ultra Gaming. Det er en kanal målretttet de store børn på 10-14 år, som bare elsker at spille computer. Og vi har haft en forrygende start. Kanalen sender både på DR.TV og på Youtube. I løbet af den første måned er vores to værter, Sigge Højbjerg og Sara Miller, set af op imod 80.000 seere pr. film.

Highwire producerer 4 film om ugen til Ultra Gaming. Vi faciliteter redaktionen og produktionen, ligesom vi har udviklet konceptet sammen med redaktør Christoffer Viskum Ebbesen på DR.

Se mere here: https://www.youtube.com/channel/UCGo-tjf3PYvapeSCtP0rJEA

 

Fra august 2019 indleder vi et samarbejde med DR om eksklusive leverancer af indhold til en helt ny gaming-platform – en dedikeret gaming-kanal til de 9-14 årige.

Trods sin store udbredelse mangler det unge gaming community i Danmark en samlende kanal, der igennem høj udkommefrekvens, brugerinddragelse og relevans rammer målgruppen 360 grader med perspektiv, inspiration, baggrund og nye agendaer.

Udviklingen af den nye kanal er i fuld gang og vi regner med at gå i luften i starten af oktober måned.

Premieren på vores nye podcast-serie “Mer’ Musiker” gik forrygende på Hotel Cecil i København. I to timer fik den udsolgte sal anekdoter fra både Laust Sonnes og Tim Christensens lange liv som musikere. Snakken blev optaget og optagelserne klippes sammen til en sprød podcast-version som kan opleves efter sommerferien.

Programserien “Mer’ Musiker” tager dig helt med ind i musikerens værksted og giver dig historierne bag sangskrivningen og de bedste anekdoter fra landevejene. Laust Sonne, trommeslager i D-A-D og solist, har rigelig med erfaring i begge dele, og senest har han også været radiovært på P6 Beat.

Nu er han podcastværten, der i en ny serie besøger forskellige danske musikere i øvelokalet eller backstagerummet. Eller direkte på scenen!

Highwire producerer formatet “Mer’ Musiker'” i samarbejde med Tak Rock og Royal Beer.

Så er “Verdens Bedste Lyttere på date” – Highwires datingserie til Danmarks Radios P3, klar til download i din favorit podcast-app.

Det er akavet og kikset, men også en chance for en helt ny start. Vi er med når der flirtes igennem på blind dates med ét eneste mål: At finde den perfekte kæreste.

Oplev fx. bagstive Christian der bor på en båd og er nervøs for Saras fordomme. Sara har netop har fået job som telefonsælger. Og det imponerer ikke Christian. Alligevel er luften tyk og lummer.

Tjek den her: https://www.dr.dk/radio/p3/verdens-bedste-lyttere-pa-date-podcast/verdens-bedste-lyttere-pa-date-podcast

Hvor gode er vi til ikke at lade os lokke af falske links i sms-beskeder, kan vi modstå snydeprofiler på Instagram og husker vi at logge af computeren når vi forlader den et øjeblik? Det tester YouTuberen Lasse Vestergaard og hackeren August Macholm i Highwires nye DR Ultra-serie, “Ultras Hacking-eksperiment”, når de forsøger at tage kontrollen over børns telefoner og computere. Se første afsnit her:

 

Det her er fortnite-serien du har ventet på. DR Ultra følger to af Danmarks nok bedste
fortnite-talenter på vej mod stjernestatus.

Men vejen mod succes er hård.

Serien følger Isabella på 14 år, der har et problem med smerter i sit hoved som gør, at hun ikke kan folde sit talent ud. August på 13 år brager med sine 935 wins derudaf og ender helt op i toppen af de største turneringer.

Mød tre unge stofmisbrugere. Migle på 16, Nicoline på 18 og Christian på 27. De har været afhængige af alle tænkelige stoffer i flere år.

Deres eneste ønske er at leve et helt normalt liv uden stoffer. At feste i byen, tage til fodboldkamp og få et almindeligt arbejde. Ligesom deres jævnaldrende kammerater.

Det er drømmene på bunden af samfundet og Highwire følger de tre unge narkoman-
er og deres kamp for at kvitte stofferne og blive som alle andre.

https://www.dr.dk/radio/p3/droemme-fra-bunden/droemme-fra-bunden-1-4

 

 

Highwire elsker radio. Så meget, at vi ud over Mer’ Monitor på P6, har udviklet en stribe serie-formater til DR og første skud på stammen hedder “Skyggesøster” og er en P3-dokumentar. Serien handler om de to piger, Trine og Hope, der har ikke fået lige så meget opmærksomhed som deres søstre. Trines søster er vidunderbarn, Hopes søster har en psykisk lidelse. Fælles for dem begge er, at det har været så alvorligt, at det har mærket dem og ændret deres liv. I serien tager søstrene sagen i egen hånd og søger anerkendelse for det, de har savnet og ofret. Klik her!

Fans af programmet om livemusik på P6 Beat kan nu ånde lettet op. DR har forlænget kontrakten med Highwire og en helt ny programsæson af Mer’ Monitor er nu klar til æteren – også denne gang med mikrofonkontrolløren Laust Sonne som tovholder i studiet. Denne sæson byder blandt andre på Nephew, Steffen Brandt, Suspekt og mange flere. Vi ses på P6 Beat, første gang torsdag den 9. august kl. 17.03 med genudsendelse lørdage kl. 14.03.

”Jeg drømmer om at blive verdens bedste til Counter-Strike”, sådan siger 15-årige Martin ”Stavn” Lund som til dagligt går i 9. klasse. Ud over at gå i skole spiller han på det danske professionelle Counter-Strike team, Fragsters. Siden efteråret 2017 har Highwire fulgt Martin i sin hidtil sværeste beslutning. Skal han starte på gymnasiet efter sommerferien, eller skal han forfølge sin drøm om at blive professionel gamer på fuld tid?

Serien markerer et paradigmeskift på danske børne-tv, da den bliver publiceret online-first, det vil sige at den får premiere on demand hos DR og på YouTube på samme tid. Senere vil den blive broadcastet på den traditionelle flow-kanal.

https://www.dr.dk/tv/se/boern/ultra/martin-er-gamer-3/martin-er-gamer-4/martin-er-gamer-1

 

“Klemt og Glemt” er titlen på vores nye serie som i øjeblikket vises på TV2s hovedstadsregion TV2 lorry. Den handler om søskende til dem der har en psykisk diagnose og fortæller historier om de trængte, raske børn der hungrer efter deres forældres opmærksomhed. Lige nu ligger serien nummer et på Youtubes trending-liste – ret godt gået med så tunge emner. Se selv med her: https://www.youtube.com/watch?v=ftI5PzCjr0w

 

Det er med stor stolthed at vi kan meddele, at Highwires første radio-format
Mer’ Monitor med D:A:D-trommeslager Laust Sonne i værtsstolen, klarer sig
godt – faktisk så godt, at vi sidste uge gik nummer 1 på P6 Beat. Tillykke til
Laust, Julie og resten af holdet!

mer'monitor_grafik3

“Mer’ Monitor” er Highwires første radio-format. Sammen med lyd-oraklerne Julie Bundgaard og Stinne Skovbjerg, har vi brugt de sidste 3 måneder på at udvikle formatet. Vært er Laust Sonne, en debutant foran radio-mikronfonen, men så sandelig ikke en debutant når det gælder live-musikken, som er programmets altoverskyggende tema. Laust har i mange år har fast tjans som trommeslagerne hos ko-punkerne fra D:A:D. I første omgang gælder det 24 programmer som alle vil have forskellige gæster på besøg hos Laust, hvor der altså kun snakkes om anekdoter fra landevejen. Lyt med torsdage fra 17-19 på P6 Beat.

https://www.dr.dk/radio/p6beat/mer-monitor/mer-monitor

Så skete det igen. Vi er i år nomineret til Årets Børneprogram i forbindelse
med TV-prisen 2018. Det er 7. gang at vi er indlemmet i det fornemme selskab.
Kryds fingre for os den 27. januar, hvor det afgøres i Tivoli Congres Center.

TV-prisen2018

Efter vores succes med Astralis-dokumentarserien på DR3, er det blevet tid til
endnu en gamer-serie – denne gang til DR Ultra. Serien er i 15 afsnit og følger
et af verdens allerstørste counterstrike-talenter Martin “Stavn” Lund.

Martin er 15 år og er i fuld gang med at finde ud af hvordan livet skal leves.
Samtidig er han fuldtidsgamer og med det talent han er udstyret med, er der
mange forventninger til ham. Følg ham og hans travle hverdag og se om han
formår at leve op til presset i løbet af foråret 2018.

Martin_stavn

Så er det i dag du kan fange premieren på Livredderne sæson 2 på DR Ultra. Som noget helt nyt lægger DR de tre første afsnit op On Demand, så nu får du for første gang muligheden for at binge Livredderne – eller i hvert fald de første tre episoder. Kig med her:

https://www.dr.dk/tv/se/boern/ultra/livredderne/livredderne-ii/livredderne-ii-ulykken-i-nordskoven-1

Premiere

Efter endnu en omgang på den nordlige side af smukke Bornholm, er vi nu færdige med at optage endnu en sæson af Livredderne. Anden sæson får premiere på DR Ultra den 25. september og post-produktionen er rødglødende for at få de første afsnit færdige til tiden.

Det har været en virkelig god omgang og alle deltagerne har klaret sig over alt forventning. Og til alle fans af serien, som forventer mere af det samme, kan vi kun sige at I skal gøre jer klar til at blive overrasket. Både indhold og format er justeret, så vi nu kan tilbyde endnu mere Livredning og reality til børn af den bedste skuffe.

Livredderne2

 

Efter 9 måneders produktion er det nu en realitet. Vores Astralis-serie har endelig set dagens lys, først på dr.tv og i aften klokken 22 på DR3. Tjek traileren herunder og fang fluks det første afsnit på dr.dk her:

https://www.dr.dk/tv/se/astralis/-/astralis-mod-stjernerne-1-3#!

Astralis_web5

Vores nye serie på DR3 hedder “Til Stjernerne” og handler om esportsholdet Astralis. Det er historien om 5 tapre atleter, deres træner Danny og deres manager Frederik. I løbet af et år spiller spiller holdet sig op i den absolutte verdenselite og det kulminerer med sejren i Eleague Major – verdensmesterskabet i Counterstrike.

Highwire har fulgt holdet tæt i løbet af det sidste år og det kommer der en dokumentarserie ud af deres sendes på DR3. Der bliver nu klippet på højtryk for at blive færdige til udsendelse den 24 april 2017.

Her på billedet ses Highwires udsendte i Kastrup lufthavn sammen med et træt, men stolt vinder-hold.

Læs mere her: http://www.dust2.dk/Nyheder/1596-storstilet-dokumentar-projekt-om-astralis-p-vej

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi netop nu påbegynder et storstilet dokumentar-projekt med DR3 om at portrættere esport i verdensklasse. Det danske hold Astralis er et af de bedste. Det unge hold har ikke mere end et år på bagen, men ambitionerne fejler ikke noget. De vil ikke bare nøjes med at være i verdenseliten, kun det bedste er godt nok. Og med en benhård konkurrence fra et hastigt voksende globalt esportsmarked, bliver det ikke nemt. Se om de klarer det i serien om Astralis fra foråret 2017 på DR3.

En håndfuld lande kigger med mens vi færdiggør første sæson af Livredderne her i Valby. På den store MIPTV-festival Cannes er interessen større end vi havde regnet med. Tjek denne trailer ud som er lavet til det internationale marked og få en lille fornemmelse for hvad der venter de danske tv-seer i foråret 2017.

IMG_2300

Efter godt 2 ugers intense optagelser er første sæson af DR Ultras “Livredderne” nu i kassen, takket være en kæmpe indsats af hele det store hold på mere end 30 mand! Her på billedet ankommer en ambulance til Balka strand på Bornholm, hvor hold Rød tager sig kærligt af Julie, som angiveligt har fået et akut ildebefindende 😉

Nu mangler der bare 4 måneders post-produktion før vi endelig kan præsentere vores nye serie. Vi glæder os helt vildt!

Så behøver man ikke vente længere. Tag med os til Califonien i aften når DR Ultra åbner for den nye sæson af Hollywoods Vildeste Dyr.

Highwire har lavet intro og indpakning til denne serie, som er produceret af produktionsselskabet BLU. Sammen med Fredensborg Modeljernbaneklub skabte vi en aftenstemning i et miniaturelandskab, med fokus på flygtninge og indvandrere. Tak for hjælpen til alle involverede!

Se om det lykkes Asger at hjælpe de seks nye danskere ind på arbejdsmarkedet. De seks programmer sendes på DR2, første gang mandag den 4. april klokken 20.45.

Her er DRs egen trailer til serien. Se med i aften kl. 20.00!

Endnu en Highwire-serie er klar til at se dagens lys. Efter en produktionsperiode på omkring et halvt år er vi endelig klar til at vise “Døden og Jeg”, en serie om hvordan man reagerer når ens kæledyr skal dø og man bare er  i dyb sorg.

“Døden og Jeg” følger børn før, under og efter afskeden med deres kæledyr. Vært Nicoline Sharma Rubow snakker med børn om døden, sorgen, men hjælper dem også med at skabe de bedste minder.

Serien bliver sendt på DR Ultra fra uge 10 og frem.

Hvad er døden og hvorfor synes vi at det så svært at tale om? I en ny program-serie prøver vi at finde svaret på nogle af livets svære spørgsmål. Det handler om døden, sorgen, minderne – men også om hvad livet egentlig er for noget. “Døden og Jeg” har premiere på DR Ultra i foråret 2016.

Børnepartiet er Danmarks Radios valgdækning til de store børn. Joakim Ingversen taler med alle partiformænd om hvad de vil gøre for at børn får de bedste vilkår. Og det går ikke stille for sig. Se hvordan Joakim laver sjov med politikerne for at få fokus på netop børn og unge.

 


En del af markedsføringen omkring vores DR-Ultra-serie Hollywoods Vildeste Dyr.


Et klip fra vores succeserie på DR Ultra om Hollywoods vilde filmdyr med Joakim Ingversen og Dea Valentin.


Et klip fra vores succeserie på DR Ultra om Hollywoods vilde filmdyr med Joakin Ingversen og Dea Valentin.


Mathias Kolstrup fra rockbandet Dúné synger røven ud af buskerne til fordel for de forældreløse børn i anledningen af Danmarksindsamlingen. En fantastisk sang skrevet af d’herrer Rasmus Søby Anders og Thomas Stengaard. Gode gerninger betaler sig.


i 2013 bliver en ny kanal født i DR-familien. DR Ultra er for de større børn men alligevel skræmmer Highwire hver nat livet af dem. Ultras natte-tv er ikke for de mindste.


I to sæsoner boltrer Emily sig hen over friske råvarer, gryder og pander. Hun laver mad til fodboldlandsholdet og til de danske politkere i folketinget. Fang hele serien på DR Ultra.


I samarbejde med Sand TV har Highwire udviklet og produceret indpakning og intro til DR2-serien med Asger Aamund og hans bestræbelser på at få en gruppe langtidsledige i job.


Et lille uddrag fra vores film om tilblivelsen af Amager Bakke. En fuld feature dokumentar er klar når byggeriet nærmer sig sin afslutning i 2017.


En intro til TV2-serien om familier med helt igennem mange børn. Nogle af dem er med i introen.


Sammem med Anh Lê rejser vi til Vietnam og skaber en madserie til DR2 baseret på det forunderlige vietnamesiske gade – og kejserkøkken. Velbekommen!


Highwire producerer første sæson af DR1-serien Rod I Familien. Om hvad der sker, når man bringer familier sammen som er uvenner og ikke har set hinanden i mange år…


I to sæsoner boltrer Emily sig hen over friske råvarer, gryder og pander. Hun laver mad til fodboldlandsholdet og til de danske politkere i folketinget. Fang hele serien på DR Ultra.


I samarbejde med produktionselskabet BLU lavede vi denne serie til TV2 om være i overhængende livsfare, blive reddet og møde sin redningsmand igen – ti år efter.


Vores opfinder-serie til DR2 som hylder de anderledes tænkende opfindere, hvis idéer hjælper menneskeheden. Jesper Jon Sørensen hjalp os med at skabe et ufattelig fedt look på hele serien.


En international dokumentar om Darwins evolutionsteorier og et portræt af den voldsomme effekt han har haft på både muslimer i Tyrkiet og evangelistiske kristne i USA.


TV2 bad os om at finde de 20 mest kiksede øjeblikke i stationens historie. Vi takkede straks ja og gik på jagt i arkiverne i anledning af TV2s 20 års fødselsdag.


En rørende TV2-dokumentar om to handicappede elitesportsudøvere og deres kamp for at kvalificere sig til de paralympiske lege i Beijing, Kina.


Helene Moltke-Leth har instrueret denne lille heartbreaker af en film om den voksne dreng Michael som stadig har dybe ar efter forældrenes hæftige alkoholmisbrug og forsøger at lægge det hele bag sig.


Niels Birkemose rejste Schweiz tyndt og besøgte verdens mest eksklusive urmærker og fik et sjældent kig ind bag kulisserne i en forunderlig verdens af mikroskopiske tandhjul og masser af juveler.


Cathrine la Cour instruerer dette fantastiske DR2-tema om sole, stjerner og måner. Vi følger en måneformørkelse og mærker den magien fra fjerne galakser.


I anledningen af Industrikulturets år producerer Highwire en serie på fire afsnit om hvordan Danmark blev industrialiseret gennem landbruget, kemiindustrien, designerne og den klassiske fabrikant.


Highwires DR2 tema om slibrige typer med hat og blå briller. Temaaftenen var en af de mest sete temaer på DR2 i 2007 godt hjulpet på vej af instruktørerne Cathrine la Cour og Niels Birkemose.